Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

4ο ΒΡΑΒΕΙΟ Lovely blog


 'Όσο επιφυλακτική ήμουν στην αρχή με όλα αυτά τα 'βραβεία' να σουλατσάρουν πρώτη μούρη στα γειτονικά blogs σκεπτόμενη διάφορα σενάρια και εκδοχές,τώρα μεταξύ 3ου και 4ου βραβείου έχω αρχίσει να καταλαβαίνω γιατί 'σπαταλώνται' αναρτήσεις και γίνεται τόσος ντόρος γύρω από αυτά.

Η επιβράβευση είναι το μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσουμε όλοι εμείς να δίνουμε ένα κομματάκι του εαυτού μας με κάθε δημοσίευση των αναρτήσεων μας.Είναι το καρότο που βλέπει μπροστά του το γαϊδουράκι και συνεχίζει το περπάτημα,μια μικρή,ταπεινή θα έλεγα κίνηση αναγνώρισης και εκτίμησης μεταξύ μας,που μας ωθεί στο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας,τα πιστεύω μας,τα 'κατορθώματά μας'.
Στο τέλος αυτού του παραληρήματος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα βραβειάκια που τα αμφισβήτησα και από όλους τους blogers που τα μοιράζονται και να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την Marcela από το Fashionadictas by Marcela που με τίμησε για 4η φορά με το one Lovely Blog Award και να το χαρίσω με αγάπη στα εξής πολύ αξιόλογα blogs:






8 σχόλια:

  1. Ωωωωω!!! Μα σ' ευχαριστώ πολύ πολύ καλή μου, καινούργια φίλη!
    Πραγματικά, μέσα σε όλη την κατήφεια των ημερών, χαμογελούν τα χείλη μας όταν κάποιος αναγνωρίζει τις προσπάθειές μας... Γιατί ας μην ξεχνάμε πως στο χώρο αυτό (όπως παντού άλλωστε, μα εδώ το νιώθουμε πιο έντονα νομίζω) υπάρχουν άνθρωποι κακεντρεχείς που μέσα απο την ανωνυμία βγάζουν πολύ κακία και μας κόβουν πολλές φορές τα φτερά.

    Να είσαι καλά λοιπόν, και καλή συνέχεια να έχουμε!

    Φιλιά!
    :0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Εύα μου αλλά μην αφήσεις κανέναν να σου κόψει τα φτερά που μέσα σε τόσες δυσκολίες σε έμαθαν να πετάς και να ταξιδεύεις σε μέρη που σε κάνουν χαρούμενη!Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Μιράντα!Συγχαρητήρια γιά τό όμορφο βραβείο τής φίλης Marcela!!Σέ ευχαριστώ πολύ πού έγινες μέλος στό μόλις 3 μηνών καινούργιο μου blog!Χαρά μου νά τά λέμε!Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Dimi!Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς χαρά μου!Να είσαι καλά που πέρασες καλό βράδυ και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hi lovely, congratulations!!!!!
    and thank you very much for your nice words and friendship!!!
    Like on facebook, for you too! I am new to this...

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you Marcela for the lovely award it's an honour for me!and thanks for the 'like'on facebook sweety!Keep walking you're doing great!!!kisses xxx

      Διαγραφή
  5. Mirantaki
    οι απόψεις σου ήταν και δικές μου κι εξακολουθούν ομολογώ,αλλά σου δίνει τόση χαρά η επιλογή και τόσο κέφι για καλυτέρευση,που λέω "χαλάλι!"
    Σ ευχαριστώ λοιπόν,που μ έκρινες άξια της προτίμησής σου.
    Φιλάκια πολλά, Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη με ευχαριστείς Χαρά μου,μέσα από την καρδιά μου το έκανα γιατί θέλω να διαβάζω συνέχεια τις αναρτήσεις σου και να εξακολουθήσεις να μας ομορφαίνεις τις μέρες!Σε φιλώ Το ΣΚ προμηνύεται κουραστικό αφού έχουμε να ντανιάσουμε καμιά 10 τόνους ξύλα!!!Ευχαριστώ πάραυτα και ανταποδίδω.

      Διαγραφή

i love comments