Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ "Liebster"


 Όσο επιφυλακτική ήμουν στην αρχή με όλα αυτά τα 'βραβεία' να σουλατσάρουν πρώτη μούρη στα γειτονικά blogs σκεπτόμενη διάφορα σενάρια και εκδοχές,τώρα μεταξύ 3ου και 4ου βραβείου έχω αρχίσει να καταλαβαίνω γιατί 'σπαταλώνται' αναρτήσεις και γίνεται τόσος ντόρος γύρω από αυτά.

Η επιβράβευση είναι το μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσουμε όλοι εμείς να δίνουμε ένα κομματάκι του εαυτού μας με κάθε δημοσίευση των αναρτήσεων μας.Είναι το καρότο που βλέπει μπροστά του το γαϊδουράκι και συνεχίζει το περπάτημα,μια μικρή,ταπεινή θα έλεγα κίνηση αναγνώρισης και εκτίμησης μεταξύ μας,που μας ωθεί στο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας,τα πιστεύω μας,τα 'κατορθώματά μας'.
Στο τέλος αυτού του παραληρήματος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα βραβειάκια που τα αμφισβήτησα και από όλους τους blogers που τα μοιράζονται και να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την Marcela από το Fashionadictas by Marcela που με τίμησε για 4η φορά με το one Lovely Blog Award και να το χαρίσω με αγάπη στα εξής πολύ αξιόλογα blogs:


4 σχόλια:

 1. Να' σαι καλά Μιράντα! Με έκανες και γέλασα τόσο που ακόμα κλαίω από τα γέλια. Σε φαντάστηκα με καθημερινό ντύσιμο φουρώ και καπέλα με φτερά και ξεράθηκα!!! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου αλλά και για το χιούμορ σου!! Φιλιά :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με το χιούμορ αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στην καθημερινότητα irma μου καλό είναι να μην το ξεχνάμε αυτό,έτσι και εγώ είπα να μας το θυμίσω...Σ'ευχαριστώ για τα συγχαρίκια σου!Ανταποδίδω τα φιλιά!

   Διαγραφή
 2. Ευχαριστώ Μιράντα! Την αγάπη μου. Καλό Σαββατοκύριακο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments