Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ





Καλημέρα φίλοι!
Ελπίζω ο Απρίλης να σας βρήκε όλους όσο το δυνατόν καλύτερα με ανεβασμένα τα κέφια και διάθεση για ανανέωση,ακριβώς δηλαδή όπως ταιριάζει στην άνοιξη!
Μία όμορφη και πολύ απλή ιδέα για να διακοσμήσετε τα γλαστράκια που θα φιλοξενήσουν βότανα ή εποχιακά λουλούδια,θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα.









 Τα γλαστράκια σας πρέπει να είναι πήλινα ή κεραμικά,δηλαδή από πορώδες υλικό,και στο ίδιο μέγεθος για πιο όμορφο και συμμετρικό αποτέλεσμα.Θα χρειαστείτε επίσης χαρτοταινία και ειδικό χρώμα για μαυροπίνακα (θα το βρείτε στα καταστήματα με είδη ελαιοχρωματισμού), καθώς και κιμωλίες για να γράψετε πάνω στα γλαστράκια τα ονόματα των φυτών σας,μόλις αυτά στεγνώσουν.Είναι πανεύκολο να τα φτιάξουμε και το αποτέλεσμα είναι τόσο χαριτωμένο που με ενθουσίασε πολύ,ελπίζω και εσάς!Επειδή όμως μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις,δείτε και μόνοι σας παρακάτω την κατασκευή.









8 σχόλια:

  1. Τί όμορφη ιδέα!!!
    Πρωτότυπη κ' ιδιαίτερη!!!
    Φιλάκια πολλά, Μιραντάκι!!!
    Καλή σου μέρα κ' καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη ιδέα, Μιράντα και εμνευσμένη και διακοσμητική και χρηστική, γιατί ξερεις τι έχεις σε κάθε γλαστράκι! Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλ.! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφα ειναι! και ιδανικα για μενα που δεν ξερω να ξεχωριζω τα φυτα! βασιλικο θα μου ζητησεις δυοσμο θα κοψω η ασχετη!

    σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα! Πολύ όμορφο το blog σας και το συγκεκριμένο ποστ με τα γλαστράκια μας ενθουσίασε. Τέλεια για διακόσμηση! Γραφτήκαμε!
    Είμαστε οι chicates.
    Αν θελετε περάστε μια βολτα να δειτε το blog μας.
    Είμαστε νέες και χρειαζόμαστε στήριξη. Επομένως αν φυσικά το επιθυμείτε γραφτείτε στο blog μας ή κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο facebook.
    Σας περιμένουμε
    chicates.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όμορφο πρωτότυπο και πολύ γλυκό blog.θα ήθελες να ακουλουθήσουμε η μία την άλλη;http://laviestsuperbe.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments