Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο κηπουρός της ... λακούβας




Ο Steve Wheen ή αλλιώς 'ο κηπουρός της λακούβας' όπως έχει ονομάσει και το blog του δημιουργεί κήπους μινιατούρες στις λακούβες των δρόμων των μεγάλων πόλεων.







Όπως ο ίδιος λέει,κανείς δεν θέλει να πληρώσει ένα σωρό φόρους προκαλώντας ένα ατύχημα χτυπώντας στα σπασμένα πλακάκια και τις λακούβες που υπάρχουν στους δρόμους και έτσι άρχισε να φυτεύει τις ρωγμές των δρόμων του Ανατολικού Λονδίνου.Φυσικά δεν περιορίστηκε μόνο σ'αυτό αλλά έχει επισκεφτεί και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Ο Steve λέει ότι του αρέσει να βλέπει τους περαστικούς να χαμογελούν και να εκπλήσσονται καθώς συναντούν ένα από τα έργα του.Μετά την δημιουργία των κήπων του αποτυπώνει τα έργα του και τις αντιδράσεις του κόσμου στο φακό και τα μοιράζεται στο blog του.
Καλεί επίσης όσους εμπνεύστηκαν από το έργο του και θέλουν να κάνουν το ίδιο,να αποθανατίσουν τους κηπάκους τους και να του στείλουν τις φωτογραφίες για να τις δημοσιεύσει.
Πως θα σας φαίνονταν αν σε όλα τα πολυσύχναστα σπασμένα πεζοδρόμια των μεγαλουπόλεων φύτρωναν πολύχρωμα λουλουδάκια?Και δεν χρειάζεται να πάτε μακριά,ξεκινήστε πρώτα πρώτα ρίχνοντας μια ματιά μπροστά από το σπίτι σας... 















pothole garden clothes line steve wheen
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

i love comments