Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Φτιάξε κάδρα με αποξηραμένα λουλούδια
Απλή κατασκευή που μας παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές που τα αποξηραμένα λουλούδια είχαν την τιμητική τους, με έναν αέρα ανανέωσης φυσικά, προσεγγίζοντας τη σύγχρονη διακόσμηση.Τα λουλουδάκια σας θα τα μαζέψετε από τους αγρούς ή από τον κήπο σας. Ανεμώνες,παπαρούνες,πανσέδες,χαμομήλι,λεβάντα,γαρυφαλλάκια και ότι άλλο σας αρέσει θα είναι το κεντρικό θέμα στα κάδρα σας.
Ο τρόπος να τα αποξηράνετε είναι ο πιο κλασσικός,βάζοντας τα λουλούδια σας ανάμεσα στα φύλλα ενός περιοδικού ή βιβλίου.Θα τα αφήσετε για περίπου 2 εβδομάδες και μόλις είναι έτοιμα θα ξεκινήσετε να φτιάχνετε την σύνθεση που θα τοποθετήσετε σε κάδρα της αρεσκείας σας.Τα καδράκια θα τα βρείτε στο ΙΚΕΑ σε πολλά χρώματα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που ήδη έχετε σπίτι. Θα χρειαστείτε επίσης οποιαδήποτε κόλλα σε υγρή μορφή για να κολλήσετε τα αποξηραμένα λουλούδια ένα ένα,φτιάχνοντας την σύνθεση που σας αρέσει.Για φόντο στο καδράκι σας θα πρότεινα να χρησιμοποιούσατε πολύχρωμο χαρτί που να 'δένει' με το χρώμα των λουλουδιών σας για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.via : krokotak1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφη ιδέα!!!!Πραγματικά δείχνει σύγχρονη και σ'αυτό βοήθησαν τα καταπληκτικά χρώματα που χρησιμοποίησες για φόντο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments