Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Κοίτα να δεις τι βρήκα στον κήπο μου!


Άκου και κάνε εικόνα.
Την προηγούμενη βδομάδα που λες,περπατούσα ανυποψίαστη, σχεδόν ανέμελη στα ατελείωτα παλιοκαιρίσια πλακόστρωτα μονοπάτια του κήπου μου (28 βήματα κάνω για την ακρίβεια μπρος πίσω ),θαυμάζοντας την φύση που τόσο αβίαστα σκορπούσε την ομορφιά της ολούθε.
Τ' αηδόνια κελαηδούσαν μία νοσταλγική μελωδία που σου μάγευε τα αυτιά,ένα ζευγάρι παγόνια ξεπρόβαλε πίσω από μια συστάδα από εξωτικές πλουμέριες που ανέδιδαν την ευωδιά τους παντού,πολύχρωμες πεταλούδες επιδίδονταν σε χορευτικές επιδείξεις μαγνητίζοντας το βλέμμα μου, τα μαλλιά ξέμπλεκα να χύνονται ατημέλητα στους ώμους (φορούσα και εκείνα τα μεταξωτά γιατί φυσούσε και έκανε και ωραίο εφέ) και τότε πίσω από την πυκνή ομίχλη που άρχισε να σκορπίζει, μπόρεσα να διακρίνω δύο γνώριμες γυναικείες φιγούρες...



Ήταν η Κική και η Αριστέα,απαστράπτουσες και νεγκλιζέ, αγκαζέ με το ημίγυμνο αρσενικό της φωτογραφίας!Κλείσε το στόμα,μάζεψε το σάλι και συνέχισε το διάβασμα...

Μου τον φέρανε λέει να μου τον αφήσουνε να μου κάνει τις δουλειές και εγώ ως αντάλλαγμα να τον ξεστραβώσω μαθαίνοντάς του τα 10 πράγματα που αν έκανε, θα με ξενέρωνε και θα του έβαζα Χ.


Ηθική αυτουργός και εγκέφαλος του εγκλήματος δεν ήταν άλλη από την παμπόνηρη και πανούργα Λιακάδα που βάλθηκε να αναστατώσει και να αναποδογυρίσει τούμπαλιν τα φιλήσυχα blogs,με τρόπο που μόνο εκείνη θα μπορούσε!
Τρεμούλα με 'πιασε δεν σας το κρύβω, όχι γιατί αντίκρισα τα εκπαιδευμένα μούσκουλα και την αδαμιαία περιβολή,αλλά για το πως θα τον εντάξω στον κήπο μου.
Στην αρχή σκέφτηκα να σας πω ότι τον προσέλαβα να μου τσουγκρανίσει τα πεσμένα φύλλα της βελανιδιάς,όμως επειδή δεν θα το χάβατε,προτίμησα να σας πω όλη την αλήθεια,χωρίς φόβο και πάθος.

Κανόνες
Γράφουμε τα 10 πράγματα που αν κάποιος άντρας έκανε δεν θα τον βάζαμε ποτέ στην ζωή μας
Καλούμε 10 φίλες να μολογήσουν το δικό τους Top 10 Down (thumbs down)
Μεταφέρουμε το παιχνίδι με την εικόνα του
Αναφέρουμε ποιος μας έδωσε πάσα


Η δική μου οικολογική εκδοχή του Top Ten


X   Ο αι κιου ραδικιού 
      Ωραία τα μούσκουλα και η fit εμφάνιση που παραπέμπει σε αγαλμάτινο Άδωνι, αλλά αν το πάνω κεφάλι είναι ακατοίκητο ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.Οι γυναίκες είμαστε εγκεφαλικοί τύποι και το θέλουμε εκπαιδευμένο, αν εσύ το βάζεις να δουλέψει Χριστούγεννα και Πάσχα,λυπάμαι αλλά έχασες.

Χ   Ο νάρκισσος
      Είσαι πολύ ωραίος βεβαίως,βεβαίως και το ξέρω και το ξέρεις,και υποφέρω και υποφέρεις,
αλλά μην φτιασιδώνεσαι πιο πολύ απ' ότι εγώ.Το σίγουρο είναι ότι μ' αρέσει που προσέχεις τον εαυτό σου,αλλά όταν γνωρίζεις τα συστατικά που εμπεριέχονται στην ακυκλοφόρητη αντιρυτιδική της Εστέ Λόντερ,τότε κάτι δεν πάει καλά.  

X   Ο γλυστρίδας 
      Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν βγήκε για κάτι τύπους σαν εσένα.Πριν αρχίσεις λοιπόν ακατάπαυστα να μου αραδιάζεις τις αρλούμπες σου,βούτα και λίγο την γλώσσα στο μυαλό,πρώτον για να μου δείξεις ότι διαθέτεις και δεύτερον για να μην χασμουριέμαι δίχως να υπάρχει αύριο. 

  Ο Τζάκ, ο πιο πιστός μου φίλος (σκυλάκι)
      Φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουνε,λέει σε όλα ναι και διαθέτει προσωπικότητα που στερείται βούλησης και φαντασίας.Αν θα του περνούσα λουρί,ίσως και να ζητούσε χαμηλοφώνως να διαλέξει μόνος του το χρώμα.

X   Ο πατατοκέφαλος
      Γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα με έμφυτη στενοκεφαλιά που σε κάνει αδίκως να αναρωτιέσαι, αν εσύ είσαι το βούρλο ή το βούρλο είσαι εσύ.Επιμένει στις πεπαλαιωμένες απόψεις του επειδή τις άκουγε από παιδί από τον μπαμπά του και προσπαθεί με σθένος και ζηλευτή πειθώ να τις περάσει και σε σένα.

X  Ο μη μου άπτου Μιμόζας
     Αντιδρά έντονα σε κάθε άγγιγμα μην τυχόν του τσαλακώσεις το πουκάμισο ή τον εσωτερικό κόσμο.Ζει σε μια αποστειρωμένη δική του πραγματικότητα χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αν σκοντάψεις, πέσεις, χτυπήσεις και σηκωθείς είναι καθόλα αποδεκτό.Δειλός, είναι το μεσαίο του όνομα.

Ο γελαδάρης
     Έτσι,έτσι σε θέλω,σκισμένο τζιν,μπότες και καπέλο.Γουστάρω κάργα να περιφέρεσαι όπως ο Robbie Williams στο Feel ( φάτε μάτια ψάρια ) αλλά, ή πρέπει εξολοκλήρου να το υποστηρίζεις ή να γυρίζεις διαφήμιση της Malboro, το 'πιασες μανίτσα?Δεν χρειάζεται να είσαι και ο Βερσάτσε για να με εντυπωσιάσεις αλλά υπάρχουν και μερικοί κανόνες τουτέστιν : (πάμε με Χαλκιδικιώτικη προφορά) Γυαλί,μαλλί και παντελόνι Lee = X

X  Ο θα ζήσω ελεύθερο πουλί
     Ξέρω ότι θα ήθελες πολύ από κανάρα σε κανάρα να πετάς και να μην κελαηδάς για μια μονάχα θηλυκιά, αλλά για να σου το θέσω κι αλλιώς, και εμένα θα μ' άρεζε να ζουζουνίζω ανέμελη από λουλούδι σε λουλούδι στραγγίζοντας όλο το νέκταρ...Γιου νόου γαυάτ αι μιν?

Ο ένα φράγκο η βιολέτα
     Άστο φιλαράκι το 'καψες!Αν είναι να μετράς τα ψιλά στην τσέπη σου για να μου πάρεις μια βιολέτα, θα με βρεις το επόμενο λεπτό να τραγουδώ μαζί με την Ελένη το "μακρυά μου να φύγεις."

Ο γιαλαντζής ανθός ή ψευτοπλάτανος
     Η μόδα των υφασμάτινων (ψεύτικων) λουλουδιών που κοσμούσαν τα σαλόνια την εποχή της γιαγιάς μου έχει περάσει προ πολλού,το ίδιο και η δίψα μου για παραμύθιασμα.Στάσου στο ύψος μου και ξέρασέ τα όλα όσο πιο απλά και κατανοητά μπορείς, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις που ενδεχομένως σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Όποια κυρία επιθυμεί μπορεί να πάρει ελεύθερα το κατά τα άλλα συμπαθέστατο αρσενικό και να του επιβάλλει τους κανόνες της έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Και επειδή η αλήθεια είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία,άσχετο,τον έβαλα να κάνει μια σειρά από εργασίες στον κήπο μου για να φανεί και κάπου αλλού χρήσιμος εκτός από το σιδέρωμα...


να ποτίσει τα λουλούδια και τα ζωντανά...


να γυαλίσει παγκάκια,τραπεζαρίες και λοιπά έπιπλα του κήπου...


να τσουγκρανίσει τα φύλλα που σας είπα παραπάνω...

να κουρέψει το γκαζόν...







να κλαδέψει μπορντούρες...
να μεταφυτέψει αρωματικά...
να μου δείξει την τρυφερή καλλιτεχνική πλευρά του κλαδεύοντας...

να ξανακλαδέψει μπορντούρες, γιατί έτσι μας αρέσει...

Καλή εβδομάδα και μην ξεχνάτε
Έεεεεετσι!



60 σχόλια:

  1. αααααααα
    χαχαχαχαχα
    θεα θεα!
    δεν υπαρχεις λεμε!
    τι να πω εγω τωρα;
    σα σφηνακι διαβασα την αναρτηση σου!
    μια κ εξω!
    απολαυστικοτατη!
    ειδικα ο τροπος που την εκλεισες!
    χαχαχαχα
    κηπουροι ολοι τους ε;;;
    χαχαχα
    πολυ γελασα!
    να σαι καλα γλυκο μου Μιραντακι!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω μόνο να μην σούρωσες από το σφηνάκι! :P
      Ευχαριστώ πολύ Κικίτσα μου!
      Το χάρηκα που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  2. Εγω λέω να πάρω αυτόν που ξανακλαδεύει μπορντούρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας πάρεις το πιο εργατικό παιδί βρε Χριστινάκι...αλλά χαλάλι!
      Φιλάκια κοριτσάκι μου!

      Διαγραφή
  3. Φοβερή παρουσίαση! Γέλασα πολύ! αχαχαχα! Να'σαι καλά!!!!
    Αυτά είναι!!!!!!
    Πολλά φιλάκιαααααααα! Καλή βδομάδα Μιραντάκι ! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά αγγελάκι μου,χαίρομαι που σου άρεσε.
      Καλή εβδομάδα και σε σένα!Μάκια!

      Διαγραφή
  4. Αυτός είναι κήπος Λαχανάκι μου!! Από όλα έχει ο μπαξές! Έβαλες τις φωτογραφίες και μας αποσυντόνισες! Χαχα! (είχες γράψει και κείμενο;; δεν πρόσεξα!! χαχαχα!!) Γλυκό φιλί τρελοκομείο νούμερο 3!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρούλα μου σε σένα θα πω τον πόνο μου!Αυτή η άτιμη η Αριστέα φταίει για όλα,το άλλο το καλό παιδί η Κική είμαι σίγουρη ότι την ξεγέλασαν.Οι φωτό είναι όπως πολύ σωστά είπες για να αποσυντονίσω και αποπροσανατολίσω τα πλήθη ώστε να μην διαβάσουν τις αρλούμπες που γράφω και να επικεντρωθούν στις φωτογραφίες και νομίζω ότι τα κατάφερα! :P xixi
      Αρπάζω γλυκό φιλί και σου στέλνω άλλο!

      Διαγραφή
  5. Θα έρθω σε λίγο από το σπίτι! Είμαι ακόμα στη δουλειά...ζαλίστηκα!
    Αέραααααααα!!!!!!!!!!!!

    Μάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά να πάθεις μετά το χουνέρι που μου' κανες άτιμη και φανταστική Αριστέα!Μία ο Παντελίδης,μία τα ημίγυμνα αρσενικά,μας έχεις τρελάνει το κατάλαβες?Πάρε τώρα και εσύ μερικές φωτό να μην μπορείς να ανασάνεις,να πέφτεις και να λιποθυμάς,να σε δω πως θα δουλέψεις μετά!χεχε(σαρδόνιο γέλιο)

      Διαγραφή
    2. απαπαπαπα κορίτσι μου! Ακόμα ανάσες παίρνω!
      Είσαι ...τι να σου πω ότι είσαι;
      Υπέροχη, φανταστική φιλενάδα είσαι! Στείλε μου έναν από δω να μου κάνει τον κήπο!
      Πες πότε θες τα στοιχεία μου στο μέιλ!
      αχαχα! Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Αχα το ξερα ότι θα σου άρεσε!Η ανάρτηση ντε!Σε είχα στο μυαλό μου όταν την έγραφα!
      Να μου πεις ποιον θες να σου καπαρώσω γιατί υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής όπως καταλαβαίνεις...
      Φιλιά τρελοκομείο!

      Διαγραφή
  6. Αααααααααα! για τέτοιους κηπουρούς λέμε? Είσαι απίστευτη Μιράντα μου!!!!!!!!!! Τι έμπνευση, τι χιούμορ μα και τι παιδιά΄???
    Το απόλαυσα! Ειδικά το αι κιου ραδικιού, ο γλυστρίδας, ο γελαδάρης κι ο γιαλαντζής ανθός, μεσ' την πρωτοτυπία και μέσ' το γέλιο!
    Να είσαι καλά κοπέλα μου με μια μαγική εβδομάδα! Φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την αλήθεια δεν την σκέφτηκα την ανάρτηση καθόλου, μέχρι και τελευταία στιγμή δεν ήξερα τι να γράψω και πως.
      Αβίαστα μου βγήκαν και γελούσα μόνη μου την ώρα που έγραφα!Απλώς ήθελα με κάποιον τρόπο όλο αυτό να το "κολλήσω" στον κήπο.
      Σε ευχαριστώ Κατερινάκι μου,υπέροχη εβδομάδα να έχεις και εσύ!

      Διαγραφή
  7. Ο λογοτεχνικός πρόλογος, μ' έστειλε!!!
    Οι τίτλοι φοβερά εμπνευσμένοι, κι ο τρόπος που ανέπτυξες την κάθε κατηγορία ζούπερ.
    Σε φαντάζομαι με το κλαδευτήρι ανά χείρας και να περνάς για επιθεώρηση. Λιώνω!!!

    Σε πάω (και σε φέρνω!), τρελό μπισκοτάκι. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε ο πρόλογος ήτο αποπροσανατολισμός της μάζας για να μην ξες από που θα σου' ρθει η συνέχεια!
      Αυτό με το ανά χείρας και την επιθεώρηση με συναρπάζει σαν ιδέα αμαζόνα μου και ευχαριστώ για την υπόδειξη,θα το κοιτάξω!
      Γιατί δεν σε πηγαινοφέρνω εγώ?
      Φιλιά ❤

      Διαγραφή
  8. Εγώ (καθότι λάτρης των φυτών) παρασύρθηκα από τις ανθισμένες πλουμέριες, και οργίασε η φαντασία μου και συνεχίζοντας πιο κάτω κινδύνευσα να χάσω τα ματάκια μου (από το οφθαλμόλουτρο). Μετά διαβάζοντας τις κατηγορίες του Top 10 Down κατουρήθηκα από τα γέλια.
    Ε μα τι πράγματα είναι αυτά!!!! Αυτή η ανάρτηση είναι δημόσιος κίνδυνος χαχαχαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάτρεις της φύσης, των λουλουδιών και των μούσκουλων ενωθείτε!Έχει για όλους η ανάρτηση!
      Μήπως να βάλω και μια ταμπέλα ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για τους ανυποψίαστους?χαχα
      Χαίρομαι που σου άρεσε και σένα η ... πλουμέρια πλεκτοκόριτσο!
      Τα φιλιά μου και ευχές για ένα όμορφο βράδυ!

      Διαγραφή
  9. Είσαι απίστευτη!!!
    Ο πρόλογος κι ο επίλογος όλα τα λεφτά...και το κυρίως θέμα όμως, μια χαρά ήταν!!
    Λες να βγω στον κήπο με τα μεταξωτά τέτοια ώρα ή δεν ενδείκνυται για τις άρρωστες?
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα βάλεις και μια πατατούκα πάνω από τα μεταξωτά Μαρία μου ίσως...αλλιώς χλωμή σε βλέπω!
      Ευχαριστώ πολύυυ
      Καλό ξημέρωμα κοριτσάκι!

      Διαγραφή
  10. Τον ξεθέωσες τον άνθρωπο με τόσες δουλειές!Γέλασα πολύ με τις απαντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τα φοβάσαι τα καθαρόαιμα αρσενικά,αντέχουν! :)
      Σε ευχαριστώ Μαρία,καλό ξημέρωμα να έχεις!

      Διαγραφή
  11. ενδιαφέροντα τα δέκα σου.... με κάλεσαν και μένα 3 , αλλά αρνήθηκα δε ήθελα να συμμετέχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου δελφινάκι,το παιχνίδι αυτό το παίξαμε για καθαρά ψυχαγωγικούς λόγους,φαίνεται άλλωστε από το ύφος του.
      Δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχεις αν έρχεσαι σε δύσκολη θέση ή απλώς δεν θέλεις.
      Το ίδιο ισχύει και για κάθε παιχνίδι ή κάλεσμα από φιλικό μπλογκ,Γι' αυτό μην νιώθεις άβολα που δεν έπαιξες,πάνω απ' όλα να νιώθεις εσύ καλά μ' αυτό που κάνεις.Και πίστεψέ με, αυτό που κάνεις,το κάνεις καλά!
      Ευχαριστώ που πέρασες και άφησες το σχόλιό σου.
      Φιλάκια! ツ

      Διαγραφή
  12. Έτσι! Όλες οι απαντήσεις είναι φοβερές και τρομερές ;) αλλά η δεύτερη και η τρίτη είναι όλα -μα όλα- τα λεφτά λέμε! Γεια σου βρε Μιράντα, γι' αυτό χαίρομαι να σε διαβάζω! Ερώτηση... Αυτούς τους κηπουρούς έχεις για να σε βοηθούν; Πού μένεις είπαμε; (ακριβή διεύθυνση παρακαλώ!) Ααα,χα,χα,χα!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτούς έχω,από έναν κάθε μέρα.Και επειδή δεν είμαι μονοφαγού,θα σου στείλω και σένα έναν για ξεχορτάριασμα.
      Έχω και σε πιο σκούρο.Εσύ σε τι χρώμα τον θέλεις?αχαχαχα (μόνη τα λέω μόνη γελάω)
      Φιλάκια πολλά Πηνελοπάκι μου!

      Διαγραφή
  13. Αχαχα!!! Εντάξει, δεν περίμενα κάτι λιγότερο ΤΕΛΕΙΟ σε δική σου ανάρτηση!!!
    Με κάλυψες, κορίτσι μου! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα!!!
    (Α, κι επειδή το θέμα "νάρκισσος" το λατρεύω μόνο αν αφορά το λουλούδι, οι extra φωτογραφίες του post είναι ένας πολύ καλός λόγος για να την κάνω... πλαγίως!!! Μη μου μοστράρεις τους κοιλιακούς σου, χρυσό μου! Με αφήνουν παγιερά αδιάφορη!!! Ειλικρινά!)
    Πάντως, μια χαρά συμμάζεμα φαίνεται να έκανε το παλικάρι εδώ μέσα!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, μουρλοκομείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι 'αυτό υπάρχω βρε σ' αυτή τη ζωή για να σε καλύπτω...οι φωτογραφίες τι σε πείραξαν δεν μπορώ να καταλάβω?
      Σε χαλνάει τόση τελειότητα ε? :P
      Α και στο συμμάζεμα δεν έχω παράπονο...τζιτζιλόνι μου το κάνανε το κηπάκι!!!
      Φιλιά τρελή!

      Διαγραφή
  14. ρε παιδια, αν δεν εχει κοιλιτσα ο αντρας, να ξαποσταινεις κ να την ακους να κανει γρρρ νωχελικα, πως θα την καταλαβεις την αντριλα?!

    καλο απογευμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Φανούλα,αν δεν έχει κοιλίτσα ο άντρας...να ακουμπάς και τον καφέ σου άμα λάχει,τι σόι άντρας είναι! :D
      Φιλιά κοπελάρα μου!

      Διαγραφή
  15. Είσαι απίστευτη Μιράντα μου!! Τί φοβερή ανάρτηση!!!Απόλαυσα όλες τίς απαντήσεις σου!!!!Πέθανα στά γέλια!!!!!
    Κάποιους κηπουρούς εδώ στήν γειτονιά,πού ξέρω,ούτε κατά διάνοια δέν μοιάζουν μέ τούς κούκλους πού μάς παρουσίασες!!!!
    Νάσαι καλά!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες?Υπάρχουν και άσχημοι κηπουροί?Εγώ νόμιζα ότι όλοι κούκλοι είναι!!!αχαχα
      Σ' ευχαριστώ Dimi μου για τα γλυκά σου λόγια και σου στέλνω μεγάλο φιλί!

      Διαγραφή
  16. χαχαχαχαχα. εντάξει, υποκλίνομαι!!!!! κι εγώ θα πάρω τον πρώτο να μου ποτίζει τα λουλούδια και τον κήπο!!! χαχαχαχα... φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο κακό παιδί διάλεξες Evonitaki,αλλά δεν μπορώ να πω,κάνει καλή δουλειά!
      Καλημέρααα

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα Μιραντάκι!
    Νομίζω πως με τον πατατοκέφαλο σίγουρα δεν θα κάναμε χωριό...χαχαα!
    Θέλω αυτόν που γυαλίζει έπιπλα κλπ γιατί δυστυχώς δεν έχω κήπο και χρειάζομαι κάποιον να ξέρει και άλλα πράγματα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιιιιι?Δεν έχεις κήπο?Απαράδεκτο.
      Σου στέλνω γυαλιστερό αγόρι με τον κήπο μαζί!!! :))
      Φιλιά Κατερινάκι!

      Διαγραφή
  18. Δε θα σταθώ στα αρνητικά των αντρών που λες, αν και τα λες πολύ σωστά!
    Θα σχολιάσω τις εικόνες με "ασχολίες του κήπου" και τον σχολιασμό που είναι θεϊκός!
    Μια ανάρτηση- παιχνίδι την έκανες τόσο μοναδική και διασκεδαστική και μου έφτιαξες το κέφι!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κατάφερα με κάτι τόσο δα μικρό όπως αυτή η ανάρτηση,να σου φτιάξω το κέφι κοριτσάκι μου,
      τότε είμαι πολύ ευχαριστημένη,γιατί στόχος επετεύχθη
      και στόχος μου ήταν να χαζολογήσουμε ελαφρύνοντας όλα αυτά που μας βαραίνουν,
      άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που έπαιξα το παιχνίδι.
      Σου στέλνω τα φιλιά μου Rylie και ευχές για μια ακόμη υπέροχη μέρα!

      Διαγραφή
  19. Τρελάθηκα στο γέλιο με τον γελαδάρη,τον πατατοκέφαλο και τον ψευτοπλάτανο!!έχεις ένα χιούμορ που νομίζω δεν έχω συναντήσει στην γειτονιά μας Μιραντάκι μου αγαπημένο!!αυτός που στίβει την πετσέτα πάντως πολύ καρακουκλί βρε παιδί μου!!είσαι απίστευτη κοριτσάκι μου..Ααααα στο είπα??το Υπουργείο Τουρισμού που μου ανέθεσες πάει..τώρα μου ανέθεσαν το Υγείας..εκθρόνισαν τον Άδωνι για πάρτυ μου!!Ασε πολλή δουλειά μου έπεσε..άρχισα απο τα ράντζα στους διαδρόμους...δύσκολα τα πράματα!!!φιλάκια άπειρα και αγκαλίτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου κάνει εντύπωση που ανέλαβες κι άλλο υπουργείο Καίτη,
      είσαι τόσο ικανή που όπου κι αν σε έβαζαν θα στεκόσουν με περισσή αξιοπρέπεια.
      Ξέρεις,κάθε φορά που περνάς από τον κήπο μου και αφήνεις το σχόλιό σου,
      με κάνεις να κοκκινίζω και γεμίζει πεταλούδες η καρδιά μου...
      είναι μεγάλο ταλέντο αυτό γλυκιά μου φίλη...
      Μία ζεστή αγκαλιά και ένα μεγάλο φιλί για σένα...

      Διαγραφή
  20. Έχω κολλήσει τα μάτια στον......ψιλό γεροδεμένο με το λευκό σώβρακο κυρίως γιατί λάτρεψα το.....σώβρακο!
    Ένα τέτοιο τρέχω να εξασφαλίσω στην κολόνα του σπιτιού μου.

    Εσύ πάλι τι να τους κάνεις μάνα μου τόσους μπρατσωμένους σε έναν κήπο 28 βημάτων;
    Φανταστική και σπαρταριστή ανάρτηση!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Χριστίνα στο μυαλό μου είσαι!Και εγώ για το σώβρακο την έβαλα!
      Όσο για τα παλικάρια είπαμε,όλοι οι καλοί χωράνε!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  21. Κήπο δεν έχω αλλά φτιάχνω 10 στρέμματα αν μου στείλεις τα παλικάρια στις φώτος!!!!!
    Αν ανησυχήσει ο σύζυγος, θα τον στείλω να μάθει κηπουρική και θα το παίζω Νοικοκυρά σε απόγνωση:)
    Μιράντα πετάς λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα χάρισμά σου όλοι τους!
      Και να πεις στον σύζυγο να μην ανησυχεί για τίποτα,θα τους φέρεις όλους βόλτα εσύ! ;)
      Φιλιά αγαπημένη!

      Διαγραφή
  22. Εντάξει τι να πω miranta μου!!
    Η πιο εναλλακτική εκδοχή του top 10,τα συγχαρητήρια μου!
    όσο για τον κήπο σου και αυτούς που τον φροντίζουν τι να πω εγώ...
    σκέφτομαι να φτιάξω κι εγώ κήπο για να σου τους δανειστώ καμιά φορά βρε αδερφέ!!χαχαχα
    φοβερή!!
    φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες και από δω φιλενάδα!
      Σ' ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση και να ξέρεις ότι σου τους στέλνω και χωρίς κήπο!
      Δεν μπορεί,κάπου θα φανούν χρήσιμοι!
      Ανταποδίδω το φιλί!

      Διαγραφή
    2. Ωραία λοιπόν,θα μου τους τυλίξεις ή να περάσω να τους πάρω όπως είναι?
      χαχαχαχα
      <3 τον κήπο θα τον αφήσω για αργότερα,προτιμώ να σεργιανίσω στον δικό σου!
      όμορφο ξημέρωμα να χουμε!

      Διαγραφή
  23. Έχω παιχνιδάκι για εσένα.... Πέρνα μιά βόλτα! http://eleannasdeardiary.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3036.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια χαρά τον έβαλες να σου κάνει τις κηπουρικές δουλειές!!! χαχχαχα
    Θεά είσαι Μιράντα μου!!! Πολύ απόλαυσα τον τρόπο γραφής σου!!! :)
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Φωτεινούλα, όλοι χρειάζονται λίγη βοήθεια που και που ;)
      Καλό Σαββατόβραδο να έχεις!

      Διαγραφή
  25. Είσαι απίθανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Είδικά που τον έβαλες να ξανακλαδέψει γιατί έτσι σου αρέσει!!!
    Φανταστικές και λακωνικές απαντήσεις.
    Α-πο-λαυ-στι-κο-τα-το!!!
    Πολλά φιλιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σε άρεσε Μάρω,γιατί και μένα έτσι με αρέσει χαρ χαρ!!!
      Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου.Πολλά φιλιά κορίτσι μου!

      Διαγραφή
  26. Καλά ...είσαι απίθανη!!!! χαχαχαχα Μια χαρά τον έστρωσες στη δουλειά!! Φανταστικές και απολαυστικές οι απαντήσεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φοβερή ανάρτηση!!! Γέλασα πολύ!!! Να είσαι καλά!!! Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα,καλή εβδομάδα και σε σένα,φιλάκια!

      Διαγραφή
  28. Αυτό είναι!!
    Οταν έφτιαχνα το παιχνίδι αυτούς τους κυρίους είχα στο μυαλό μου...χιχιχι.
    Για την ακρίβεια αυτοί είναι ο λόγος που μου αρέσει τόσο η κηπουρική. :-p
    Φιλάκια! ❤

    υ.γ. αψογο το top 10 σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιακάδα μου χαίρομαι που ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σου!
      Και επειδή "έπιασα" τον λόγο που σου αρέσει η κηπουρική, είπα να βρω λίγους ακόμη για να την κάνω πιο ενδιαφέρουσα. ;)
      Πι.Ες θενκς ε λοτ!

      Διαγραφή
  29. Δεν παίζεσαι !!!!!!
    Μα τέτοια εκμετάλλευση πια ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για ποια εκμετάλλευση μιλάς Σοφία μου?
    Είναι ευρέως διαδεδομένο ότι είμαι υπέρμαχος της εργατικής τάξης...
    Τα εργαζόμενα αγόρια πληρώνονται αδρά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους,
    συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καταπολέμηση της ανεργίας και στην τόνωση της εθνικής μας οικονομίας...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments