Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ...ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!








Γεια και χαρά σε όλους!Ελπίζω να σας βρίσκω καλά με ότι κι αν καταπιάνεστε αυτή την εποχή δημιουργικούς και ακμαιότατους,όσο μπορούμε βέβαια να είμαστε δεδομένων των συνθηκών.
Ο λόγος  που θα υποστείτε μια ακόμη αναρτησούλα από μένα είναι για να σας επιδείξω με περισσή χαρά και υπερηφάνεια το ολόφρεσκο βραβείο,που μου χάρισε η  Μαχούλα,υπεύθυνη για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας και όχι μόνο.Στο κουκλίστικο μπλογκ της όπου υπάρχει θέληση...υπάρχει και τρόπος!θα βρείτε εκατοντάδες ιδέες για μαμάδες και παιδιά καθώς και τα απίστευτα κατορθώματα της μικρής ταλιμπανούλας.

Η 'υποχρέωση' που απέκτησα παραλαμβάνοντας το βραβείο,είναι να μοιραστώ 11 τυχαία πράγματα μαζί σας 'του νόου ας μπέτα' και να το μοιράσω με χαρά σε 11 φιλικά μπλογκς.
Και ξεκινάω λέγοντας :

1.Αυτήν την περίοδο διαβάζω την βασική εκπαίδευση του ECDL γιατί μέχρι και πριν 1 χρόνο δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τους υπολογιστές και ευελπιστώ να παραμορφωθώ,γιατί απλά με αρέσει.

2.Αφιερώνω πολύ χρόνο στο διαδίκτυο ψάχνοντας για αγαπημένες και ιδιαίτερες φωτογραφίες της 'μητέρας φύσης' - θα το έχουν καταλάβει όσοι επισκέφθηκαν την σελίδα μου στο facebook - γιατί με γαληνεύουν και με ταξιδεύουν(βίτσια είναι αυτά,τι να κάνουμε).

3.Παίζω πολύ συχνά ποδόσφαιρο με τον γιο μου.Νομίζω ότι τελικά το προτιμώ από το να παίζω κούκλες,είμαι αγορομάνα με τα όλα της!

4.Είμαι υπερκινητική δεν μπορώ να σταθώ στο ίδιο μέρος πάνω από 10 δευτερόλεπτα!

5.Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω στο τηλέφωνο,γι'αυτό και όταν το κάνω περπατάω πάνω κάτω λες και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!

6.Βαριέμαι σχετικά γρήγορα.

7.Μπορείς να με αφήσεις ώρες μέσα σε ένα JUMBO!

8.Έχω παθολογική αγάπη με την Ιταλία και κάθε τι Ιταλικό.

9.Ώρες ώρες είμαι ειλικρινείς σε σημείο παρεξηγήσεως.

10.Αγαπώ τους Cure,τους Depeche Mode και τους U2.

11.Τρελαίνομαι για ταξίδια,ξένους πολιτισμούς,κουλτούρες και τοπικά εδέσματα!

Πάρε κόσμε!

Και επειδή εδώ και μία ώρα ψάχνω τα φιλικά μπλογκς μπας και βρω κανένα που να μην έχει παραλάβει ήδη,το καινούργιο Liebster award και δεν μπορώ να βρω,αποφάσισα να το χαρίσω σε όποιο μπλογκάκι θα ήθελε να το πάρει,μαζί με την αγάπη μου και ένα γλυκό φιλί!




15 σχόλια:

  1. Mονο και μόνο που αγαπάς κάθε τι Ιταλικό,χρήζεσαι απο τούδε και στο εξης:η Αγαπημένη μου!(όχι οτι δεν ήσουν,χαχαχα αλλά ενθουσιάστηκα)
    Χάρηκα για τη γνωριμία Signora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ήξερα ότι έχουμε πολλά κοινά βρε Χαρά μου αλλά και αυτό?!!Σε χιλιοευχαριστώ για τον χρησμό και ανταποδίδω.Τα φιλιά μου έχεις!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!Εύχομαι να τα 1000σεις!Χαίρομαι που σε γνώρισα καλύτερα μέσα απο τις απαντήσεις σου, βλέπω πως έχουμε αρκετά κοινά!Φιλάκια πολλά και καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κορίτσι μου και εγώ χαίρομαι που είμαστε ομοϊδεάτισσες! Καλά να περνάς!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!
    Αν θες παρέα στο "Νο7", έρχομαι...
    Να περνάς όμορφα,ακόμη και με ποδόσφαιρο,γιατί όχι?
    Καλησπέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλω παρέα?Μα εννοείτε!Ποιος θα με ανεχτεί άλλωστε τόσες ώρες εκεί μέσα!! ;)) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Ήταν μια καλή ευκαιρία να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα, μιας και είμαι πρόσφατο μέλος στην παρέα εδώ... Κι εγώ το ίδιο παθαίνω με το Jumbo - με τραβάνε να φύγω... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ωραία welcome to the club λοιπόν!Ευχαριστώ πολύ πολύ Elli,σμούτς!!!

      Διαγραφή
  5. Καλώς την κούκλα μας!!!
    Αχ, τί ταύτιση απόψεων!!!
    Ειδικά, αυτό το... ρημάδι το Νο5...
    Πφφφφ...
    (Και σκέψου πως μέχρι πριν λίγα χρόνια εργαζόμουν σε... τηλεφωνικό κέντρο!!!)
    ;-)
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς τα παιδιά!!!Μ'αρέσει που ταυτιζόμαστε,έτσι απλά!Έτσι εξηγείται που βαρέθηκες το τηλέφωνο λόγω δουλειάς,εγώ πάλι,λόγω παραξενιάς να το πω,ε ναι θα το πω!Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  6. Καλό μήνα Μιράντα!!!! Μπράβο στη Μαχούλα για το βραβειάκι που σου χάρισε! Είναι απίστευτο άτομο!!
    Σχετικά με την υπερκινητικότητα και τη βαρεμάρα ταιριάζουμε απόλυτα. Εγώ λατρεύω το τηλέφωνο αντίθετα με σένα και δεν χωνεύω τα jumbo γιατί είναι τεράστια και με κουράζουν.
    Λατρεύω και εγώ κάθετι ιταλικό και DM και U2.
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία με το ECDL, κάνεις πολύ καλά και ελπίζω να "παραμορφωθείς" πολύ:)
    Για τη λατρεία σου προς τη μηρέρα γη, το είχαμε καταλάβει, καλέ, λες να μην φαίνεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε σένα Δημητρούλα μου!Για την Tali - mom τι να πρωτοπούμε...έτσι απλά την αγαπώ...χαίρομαι που ταιριάζουμε σε αρκετά(δεν είμαι μόνη βρε παιδί μου σ'αυτόν τον πλανήτη!!!).Όχι ρε συ φαίνεται τόσο πολύ η συμπάθειά μου στη μάνα γη?Φτουυυυ και προσπαθούσα να κρυφτώ τόσο καιρό μη με πάρετε στο ψιλό... :P Επίσης σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  7. Σιγα που δεν θα ταιριαζαμε στα περισσοτερα!
    καταρχην καλη επιτυχια με το διαβασμα αν και το βρισκω λιγο μαζοχιστικο να διαβαζεις για ECDL ετσι απλα γιατι σου αρεσει!
    Για να μην σε κουραζω, απο το 4 και κατω ταιριαζουμε σε ολα!!! Με την Ιταλια βεβαια δεν εχω τοσο μεγαλο κολλημα αλλα εκει θα τα χαλασουμε τωρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι είμαι γνωστή μαζόχα στη Θεσσαλονίκη αλλά εσύ μένεις λίγο μακρυά γι'αυτό δεν έχεις ακούσει τις φήμες χε χε χε!Το ξέρω ότι ταιριάζουμε καλέ,είσαι το άλλο μου μισό αφού ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είμαι εσύ!!!Για άλλη μια φορά δράττομαι της ευκαιρίας να σε ευχαριστήσω για την χαρά που μου δωκες να με επιβραβεύεις ποικιλοτρόπως με την κάθε ευκαιρία,και ανταποδίδω με όλα τα λουλούδια του κόσμου στρωμένα περίτεχνα στην ποδιά σου!Σμουτς!

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια Μιράντα μου, με ενθουσιάζει πολύ το μπλογκ σου...γιατί αγαπώ πολύ τα φυτά και ότι σχετίζεται...Γενικά η όλη εικόνα που του έχεις δώσει είναι διαφορετική και γαλήνια συνάμα!σίγουρα είσαι μέσα σ'αυτά του καθημερινού Reading List μου. Σε φιλώ (good taste of life)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments