Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ?ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ...

Blooming θαυμάσια!  Αυτή η εκπληκτική floral εικόνα δημιουργήθηκε από τη φωτογράφηση ένα σταγονίδιο του χρώματος που μέσω του αέρα μετά από μήνες επίπονης σχεδιασμό και τις δοκιμές


Με την πρώτη ματιά αυτές οι εικόνες μοιάζουν με πορτρέτα πολύχρωμων λουλουδιών,όμως το σενάριο αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα αφού πρόκειται για λουλούδια φτιαγμένα από πολύ γρήγορα κινούμενες σταγόνες χρώματος που πέφτουν από ψηλά!   












Ο 53χρονος καλλιτέχνης Jack Long ξόδεψε μήνες σχεδιάζοντας και τεστάροντας υπομονετικά τη δουλειά αυτή πριν αποθανατίσει με την υψηλής ταχύτητας φωτογραφική μηχανή του τις φωτογραφίες αυτές.


Blooming marvellous! This stunning floral picture was created by photographing a droplet of paint falling through the air after months of painstaking planning and testing

Αυτή η καταπληκτική λουλουδένια έκρηξη δημιουργήθηκε φωτογραφίζοντας μία σταγόνα από χρώμα καθώς έπεφτε στον αέρα και χρειάστηκε μήνες προετοιμασίας και σχεδιασμού ούτως ώστε να απολαύσουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Paint-ently clever: Artist Jack Long uses water mixed with thickeners and dyes and then uses a flash to capture the right moment as the mixture falls through the air

Ο καλλιτέχνης Jack Long χρησιμοποιεί μία έξυπνη τεχνική όπου το νερό αναμιγνύεται με πυκνωτικά και χρωστικές ουσίες και στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα φλας για να συλλάβει την κατάλληλη στιγμή που το χρώμα πέφτει από ψηλά.

Ένα άλλο χρώμα-drop Jack Long εικόνες του

Ο Jack είναι πρόθυμη να κρατήσει το μυστικό της εκπληκτικές φωτογραφίες του για τον εαυτό του

Ο καλλιτέχνης που κατάγεται από το Wisconsin των ΗΠΑ λέει ότι απολαμβάνει το έργο του με τα υγρά "γιατί όλες οι εικόνες είναι διαφορετικές" .Ωστόσο ο Jack Long θέλει να κρατήσει την τεχνική του για τον εαυτό του και δεν θα αποκαλύψει πως ακριβώς δημιουργεί τις φωτογραφίες του.

Σταγονιδίων νεκρός πανέμορφο: Jack λέει εκατοντάδες συλλήψεις γίνονται σε δοκιμή και στη συνέχεια πολλά άλλα κατά το τελικό στάδιο, με μόνο ένα πολύ λίγα ξεχωρίζει ως το καλύτερο

Οι εικόνες περιέχουν μια σειρά από φύλλα,βλαστούς και πέταλα,ακόμη και οι γλάστρες είναι φτιαγμένες από χρώμα.
Ο δημιουργός λέει ότι εκατοντάδες λήψεις έχουν γίνει και ακόμη περισσότερες στο τελικό στάδιο,όμως πολύ λίγες είναι οι φωτογραφίες που θεωρούνται ως καλύτερες και χωρίς καθόλου χρήση του photoshop παρά μόνο για καθάρισμα της φωτογραφίας.

Another floral image by Jack Long

One of Jack's paint-drop flowers

Flower power: Jack spends months using trial and error by mixing variations of red, blue and yellow and green to create his incredible bouquets

" Μου αρέσει να δουλεύω με υγρά, λόγω της απίστευτης ευελιξίας τους κατά τη δημιουργία φωτογράφησης υψηλής ταχύτητας.Μου  αρέσει να χρησιμοποιώ πολλές παραλλαγές χρωμάτων, και μείγματα από κόκκινο,μπλε,κίτρινο και πράσινο. Ο κύριος στόχος είναι να δημιουργήσω κάτι πραγματικά πρωτότυπο. "
 

Τζακ κάνει μια βουτιά 

Μια ασυνήθιστη εμφάνιση λουλούδι

Εργασίας της αγάπης: Τζακ λέει ότι έχει ένα πάθος για την εργασία με υγρά, λόγω της απίστευτης ευελιξία τους κατά τη δημιουργία υψηλής ταχύτητας φωτογραφία

Jack, 53, ξοδεύει μήνες σχεδιασμού εικόνες του

Jack λέει ο ίδιος υπερηφανεύεται για να κάνει κάτι «πραγματικά μοναδική»


via : dailymail

12 σχόλια:

  1. απιθανο!!
    μα που τα βρισκεις????!!
    απιστευτες φωτο! σου φτιαχνουν την μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αγαπάς κάτι πολύ το ψάχνεις όπως έλεγε και ένας φίλος μου...Μια όμορφη μέρα να έχεις Μάχη!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ναι είναι,αλλά είναι και της υπομονής δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαν πολλοί να κάνουν αυτό που κατάφερε ο Jack!Καλή σου μέρα Χριστινάκι!

      Διαγραφή
  3. Τέρας υπομονής ο καλλιτέχνης,κι εσύ μεγάλο ψαχτήρι! Ευχαριστούμε γι αυτή την μοναδική ανάρτηση Μιράντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου και καθήκον μου ;P Καληνύχτα με λουλουδάτα όνειρα!

      Διαγραφή
  4. Πω πω!!!
    Δεν έχω λόγια!!!
    Πολλή όμορφη ανάρτηση!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο μπλόγκ μου.Ελπίζω να περνάς ευχάριστα με κάθε σου επίσκεψη εδώ και να τα λέμε συχνά!

      Διαγραφή
  6. Μοναδικο!!!!
    Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο....
    οσο κι αν μου αρεσε η διαφημιση με τις εκρηξεις χρωματων που εδειχνε καποτε στην τηλεοραση, αυτο ξεπερναει καθε οριο υπομονης και φαντασιας....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments