Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Καλοκαιρινός περίπατος στους αγρούς






Τώρα που το καλοκαίρι έφυγε επίσημα θα ήθελα να σας δείξω κάποιες εικόνες που τράβηξα από έναν Αυγουστιάτικο περίπατο στους αγρούς.







Είναι κάτι που το κάνω πολύ συχνά,να βολτάρω δηλαδή ανέμελη στα χωράφια ή στο βουνό είτε με την συνοδεία του σκύλου μου,είτε οικογενειακώς,να έρχομαι σε επαφή με τα στοιχεία της φύσης,να νιώθω τον αέρα να μου χαϊδεύει το πρόσωπο,να οσμίζομαι κάθε λογής μυρωδιά,να ακούω το γλυκό κάλεσμα των πουλιών βλέποντας πως αλλάζουν οι εικόνες γύρω μου ανάλογα την εποχή.Γιατί η φύση είναι ζωντανή και πιστεύω ότι δίνει για μας κάθε μέρα από μια διαφορετική παράσταση,αρκεί να είμαστε εκεί για να την παρακολουθήσουμε.Και ναι,τώρα που το σκέφτομαι θα το καθιερώσω.Θα παίρνω την φωτογραφική μηχανή μαζί μου για να αποτυπώνω πάντα τους περιπάτους μου σε διαφορετικές εποχές του χρόνου ώστε να σας ψήνω λίγο λίγο να βγείτε στην εξοχή και να ρουφήξετε ζωή.Και αυτό πάρτε το σαν υπόσχεση.  


















4 σχόλια:

  1. Σ'ευχαριστώ Τζενούλα η εξοχή είναι κούκλα από μόνη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ο καλλίτερος ζωγράφος δε θα κατάφερνε τέτοια τελειότητα, σχημάτων, χρωμάτων και εναλλαγής εικόνων!Μπράβο Μιράντα που τ αποθανάτισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Χαρά μου αλλά δεν έκανα και πολλά,ο κόσμος γύρω μας είναι πολύ όμορφος όταν τον παρατηρούμε και δεν τον αγνοούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments