Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Φτιάξε φωτεινή γιρλάντα λουλουδιών





Είναι τόσο εύκολο να φτιάξετε με τα χεράκια σας μια γιρλάντα με λαμπάκια και πολύχρωμα λουλούδια!Μπορείτε να διακοσμήσετε μ' αυτήν το μπαλκόνι,τον κήπο,το παιδικό δωμάτιο ή όποιο άλλο μέρος του σπιτιού σας σας αρέσει γιατί ταιριάζει παντού φωτίζοντας γλυκά τις νύχτες σας!








Θα χρειαστείτε πολύχρωμες θήκες για cupcakes μικρές και μεγάλες,λαμπάκια,ένα ψαλίδι και μια λεπίδα για χαρτοκοπτική
(ή εναλλακτικά οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο).





1.Για να φτιάξετε τα φύλλα διπλώστε μια μικρή θήκη στα 2 και κόψτε με το ψαλίδι ένα φυλλαράκι όπως στην εικόνα.
2.Για να φτιάξετε το λουλουδάκι με τα 8 πέταλα διπλώστε μια μικρή θήκη στα 3 και κόψτε γύρω γύρω για να την στρογγυλοποιήσετε.
3.Για να φτιάξετε το λουλουδάκι με τα 16 πέταλα διπλώστε μια μεγάλη θήκη στα 4 και κόψτε γύρω γύρω αφαιρώντας τις γωνίες.


Με την λεπίδα κόψτε ένα μικρό Χ στο κέντρο από κάθε κομμένη θήκη,συναρμολογήστε τα λουλουδάκια σας κάνοντας τον συνδυασμό χρωμάτων που σας αρέσει και τοποθετήστε σε κάθε λουλούδι από ένα λαμπάκι.





via : ohhappyday

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη ιδέα! Πόσο χαίρομαι που σε βρήκα και συγκεντρώνεις σε ένα blog τις ιδέες που συνήθως βρίσκω στο pinterest!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Jenny!Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το blog,να συγκεντρώσω όλες τις όμορφες εικόνες και ιδέες που έχουν να κάνουν με την φύση και ομορφαίνουν την ζωή μας.

      Διαγραφή

i love comments