Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Διακοσμήστε τις γλάστρες σας με κοχύλια









Είναι γνωστό ότι τα κοχύλια αποτελούν ιδανικά στοιχεία για να διακοσμήσουμε αντικείμενα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού μας και να φέρουν το καλοκαίρι στην διάθεσή μας.Γι'αυτό και εγώ θα σας δείξω πως να διακοσμήσετε με αυτά τις γλάστρες σας.









Θα χρειαστείτε πήλινα γλαστράκια(χρησιμοποιήστε ότι μέγεθος και σχήμα σας αρέσει),κοχύλια,κόλα,λευκό χρώμα(προαιρετικά),πινέλο,γυαλόχαρτο.
Θα αρχίσετε βάφοντας τις γλάστρες σας που στη συνέχεια θα τις τρίψετε με το γυαλόχαρτο για να αποκτήσουν αντικέ όψη.Αν δεν σας αρέσει το 'παλιακό' ύφος που θα τους δώσετε απλώς προσπεράστε αυτό το βήμα. 
Μέχρι να στεγνώσουν θα ξεχωρίσετε τα κοχύλια σας,τα μεγαλύτερα από τα μικρότερα για να τα τοποθετήσετε σε μεγάλες ή μικρές γλάστρες αντίστοιχα.
θα τοποθετήσετε τα κοχύλια κολλώντας τα ένα ένα στο χείλος της γλάστρας σχηματίζοντας μία ζώνη.Αν θέλετε μπορείτε να τοποθετήσετε 2 σειρές από κοχύλια ή και 3,ανάλογα πάντα με το μέγεθος της γλάστρας και των κοχυλιών.
Θα τις αφήσετε λίγες ώρες να στεγνώσουν καλά και μετά είστε έτοιμοι να φυτέψετε.Δεν είναι πολύ εύκολο?



1 σχόλιο:

  1. Thank you so much Lilly!I'm glad i 've helped you in any way.Nice of you that you told me this kind of information.I hope you'll doing great with your final year project!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

i love comments