Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Eύκολες κατασκευές με κλαδιά





Σήμερα θα σας δείξω 3 κατασκευές με κλαδιά που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας,γιατί είναι πολύ απλές και με υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι.Θα περάσετε δημιουργικά τη μέρα σας αλλά θα διακοσμήσετε και το σπίτι σας με τα χεράκια σας!   








1.Για την πρώτη θα χρειαστείτε ξερά κλαδιά,νήματα σε διάφορα χρώματα και ένα βάζο.
Θα ντύσετε τα κλαδάκια με νήματα με την σειρά χρωμάτων που προτιμάτε στερεώνοντάς τα με κόμπους.Θέλει λίγη υπομονή αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει μόλις τα τοποθετήσετε στο βάζο!

2.Για την δεύτερη κατασκευή θα χρειαστείτε ξερά κλαδιά,τέμπερες και ένα πινέλο.
Θα βάψετε τα κλαδιά στα χρώματα που σας αρέσουν και αφού στεγνώσουν θα τα βάλετε σε ένα βάζο στο παιδικό δωμάτιο για να το διακοσμήσετε.Επίσης υπέροχα θα είναι σε χρυσό ή ασημί χρώμα(θα χρησιμοποιήσετε σπρέι) για το δωμάτιο της μαμάς φυσικά!



3.Για την τρίτη κατασκευή θα χρειαστείτε ξερά κλαδιά,χαρτί χειροτεχνίας κατά προτίμηση κίτρινου χρώματος (γιατί ταιριάζει πολύ ωραία με το καφέ του ξύλου και δίνει μια χαρούμενη νότα στην κατασκευή) και πράσινο νήμα.






Αφού κόψετε το χαρτί σας σε μικρά κομμάτια θα τσιμπήσετε το κέντρο του για να σχηματιστεί ένα λουλουδάκι που θα το στερεώσετε με το νήμα.Στη συνέχεια θα τυλίξετε το νήμα με το λουλουδάκι πάνω στο κλαδί,δημιουργώντας ένα πράσινο κοτσανάκι και θα το στερεώσετε με έναν κόμπο.Με αυτόν τον τρόπο θα τοποθετήσετε διάσπαρτα λουλουδάκια στα κλαδιά και μόλις τελειώσετε θα έχετε ένα όμορφο μπουκέτο που θα φέρει στο σπίτι σας την άνοιξη!Δεν είναι πολύ εύκολο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

i love comments